www.bikersbuyit.com

 Onze website en processen voldoen aan alle eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die sind 25 mei 2018 van toepassing is.

Onze website gebruikt https:// zodat je een beveiligde verbinding hebt met onze website. Dit kun je zien aan het slotje in de adresbalk van je browser. 

Betalen op rekening:

Wil je toch liever achteraf betalen, dan kan dat bij Biker's Buy It. Je kunt dan bij de betaalmogelijkheden kiezen voor: Klarna pay later.

Bij het versturen van je bestelling ontvang je dan van Klarna de rekening voor je bestelling . Die kun je dan aan Klarna betalen na de betaaltermijn.

Vaste korting:

Je ontvangt standaard 10% korting op je bestelling, exclusief verzendkosten. De korting is al verrekend in de prijzen in onze winkel.

Voor een aantal producten geldt de 10% korting helaas niet omdat daar afspraken over gemaakt zijn met de importeur.

Verzendkosten:

De verzendkosten voor Nederland zijn € 5,95. Voor orders groter dan € 300,= worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

De verzendkosten voor België zijn € 12,50.

Koopjeshoek:

In onze koopjeshoek aanbiedingen waarvan we meestal nog 1 stuk op voorraad hebben.

Ophalen of passen:

Wij hebben geen voorraad en verkopen alleen maar via internet, maar je kunt altijd op afspraak je bestelling komen ophalen of komen passen.

Kosten voor retourzendingen:

De verzendkosten voor het terug sturen zijn voor eigen rekening, tenzij we daar andere afspraken over hebben gemaakt.

Windschermen en overige artikelen van Givi, Hepco & Becker, National Cycle, Puig en SW-Motech.

Wij zijn doorlopend bezig om alle nieuwe producten van deze fabrikanten in onze winkel toe te voegen. 

Staat het artikel wel op de website van deze fabrikanten, maar staat het nog niet in onze winkel, dan kun je altijd een e-mail sturen naar: info@bikersbuyit.com.